Ünnepi készülődés

rendezvényeink A Hernádi Környezetvédő és Faluszépítő Egyesület közgyűlésén  megbeszéltük, hogy a március 15-ei ünnepre készülődve a falutábláknál lévő virágoskertet megszépítjük. Így aki bejön községünkben az érezze, hogy nálunk már megérkezett a tavasz és nem vagyunk tétlenek - megszépítettük legalább a falutábláknál lévő virágoskerteket.

Köszönet a segítségért Holi Mihálynénak, Németh Sándornénak, Zalabai Gábornénak, Zalabai Gábornak, Tiszai Zoltánnénak, Karai Lászlónénak, Zsadányi Lászlónénak, Nagy Lászlónak.


Képekkel is illusztráljuk, hogy milyen volt, és milyen lett a virágoskert.

Hozzászólások

45 #1 szkata
- március 25 2011 21:17:05
Köszönjük a szorgos kezek munkáját! Ezek a kedves kis virágok is azt mutatják,hogy itt a tavasz!

Sajnos ez azt is jelenti,hogy a háztáji kertekben fölöslegessé vált kerti hulladék egy része az erdők mellett landol .Ezt tapasztaltuk ma 18 óra 10-kor ,amikor is az LID ... frszú fehér citroen jumper/meg van a teljes rendszám!!/ tulajdonosa kipakolta nem kevés szemetét az erdő alatt!A történetnek itt nem lesz vége,több szemtanú látta az esetet,jelenteni fogjuk./képek később/
4 #2 nagyne
- május 03 2011 16:55:59
Köszönjük, hogy odafigyeltek az ilyenekre. Ha fényképpel is tudod bizonyítani, akkor fogunk lépni, legalább is azt az ígéretet kaptam.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.08 másodperc
1,595,225 egyedi látogató