Gyermeknap

egyéb rendezvények

 Mint évek óta mindig ebben az évben is megrendezésre került a Nagyközségünk gyermeknapja a Hamvas Béla művelődési ház és könyvtár rendezésében.

 

Eddig mindig a Hernádi Környezetvédő és Faluszépítő Egyesület is kivette részét a rendezvény színesítésében. Nagyon jól sikerült gyermeknap volt. Sok gyermek érkezett kisebbek szüleikkel, a nagyobbak egyedül. Sok színes programmal vártuk a gyermekeket. Volt ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás, régészet, enni-innivaló. Minden gyermek megtalálhatta, ami neki tetszett.  

 

Egyesületünk kosárlabda palánkot vitt, melybe kosarat tett, és abba kellett beledobálni a könnyű műanyag labdákat. Amint az iskolai „Diáknapon” úgy a „gyermeknapon” is nagy sikere volt. De ezen kívül vittünk dinos kifestőket, és dinos figurákat, dinos puzlét, és jutalmul epret.  

 

A Nyugdíjas Egyesület is kitett magáért, nemcsak volt, aki beöltözött dinonak, de több mint 800 db palacsintát is sütöttek, amit megtöltöttek kívánság szerint lekvárral, dióval, kakaóval, nutellával, és egy csomó kókuszgolyót is készítettek. Minden szervező bőven kivette részét, hogy ez nagy élmény legyen a gyerekeknek. 

 

Egyesületünk, és a Nyugdíjas Egyesület programja is Hernád Nagyközség Önkormányzatának támogatásával jött létre. Köszönjük a támogatást!

 


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.01 másodperc
3,562,377 egyedi látogató