Tavaszi nagytakarítás

rendezvényeink

 Ismét eltelt egy év, és ismét túl vagyunk egy nagytakarításon. Nagyon büszkék vagyunk a lakosságra, mert nagyon aktívan részt vettek ezen a délelőttön.

 

Azt hiszem nemcsak én lepődtem meg, de akik elvitték azt a sok lomot, azok is, hogy mennyire sokan voltak partnerek a Hernádi Környezetvédő és Faluszépítő Egyesületünk felhívására.

 

Kétszer fordult a kukás autó, a konténeres autó, és egy kamion pótkocsival dugig telerakott veszélyes hulladékkal távozott 12 órakor. Lomot 171 m3 hoztak, veszélyes hulladék pedig 11340 kg volt. Tavalyi mennyiséget bőven túlszárnyaltuk, amit nagyon köszönünk a lakosságnak, hogy kihozta a Búcsú térre, és nagyon köszönöm a segítségnek, hogy meg tudtuk oldani, aki kérte elhoztuk tőle a lomot.

 

Külön köszönetet szeretnék mondani Szaller Györgynek, és Szallerné Nagy Katalinnak, hogy ők is oroszlánrészt vállaltak a nap sikeres lebonyolításában, és plusz feladatot is felvállaltak, és egy kis plusz pénzhez juttatták Egyesületünket.

 

Köszönöm Kolák Anikónak a felajánlását, és segítségét a fuvarozásban, nélküle nem tudtunk volna elmenni mindenhová, ahová hívtak. És önzetlen segítségét Rafael Istvánnak, aki segítségére volt Anikónak, a sok lom fel- és lerakásában.

 

Köszönöm a közmunkásoknak és Pallaga Pálnak, hogy ők is segítettek.  

 

Köszönöm férjemnek és a fiaimnak, akik szintén egész délelőtt fuvaroztak és segítségünkre voltak.

 

Azért mégis a lakosságnak köszönöm a legtöbbet, mert partnereink voltak, és nem az erdőben és az árkokban landolt ez a sok hulladék.

 

Kérem, továbbra is figyeljék felhívásainkat, legyenek partnereink a felhívásainkban, és vigyázzanak a környezetükre, a Nagyközségünk tisztán tartására!

 

Jövő tavaszig ismét gyűjtsék a felesleges holmikat, mert jövőre is megismételjük ezt az akciót!

 


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.01 másodperc
3,610,265 egyedi látogató