Tavaszi nagytakarítás

egyéb rendezvények

 Már nyolcadik éve, hogy megrendezzük a veszélyeshulladék-gyűjtést. A szemétszedést pedig már tizedik éve minden évben megrendezzük, van, amikor kétszer is. Az Önkormányzattal közösen a lomtalanítást már  harmadik alkalommal sikerült megszervezni.

Nagyon köszönjük a lakosságnak, hogy partner volt a programunkban. 

 

Rengetek hulladéktól szabadultunk meg. A lomtalanításra kiállt nagykonténeres autó tele lett és a kukás autónak is fordulnia kellett. Veszélyes hulladék pedig olyan sok volt, hogy 3-szor fordult az autó, és mindháromszor tele volt tömve dugig. 

 

A szemétszedésben is sokan részt vettek, melyet szintén nagyon szépen köszönünk, hogy ennyien áldozták fel a szombat délelőttjüket, hogy kihozzák azt a rengeteg hulladékot, és szedjék a mások által eldobált szemetet. Habár nem igazán értem, ha valami kiürül, akkor miért ahol állnak ott dobják el, ha addig tudták magukkal vinni, akkor miért nem vitték a kukáig el?!  

 

Bízunk benne, hogy ezt az időt is meg fogjuk érni, hogy már nem lesz szükség a szemétszedésre, mert eljut mindenki tudatához, hogy ha eldobja a szemetet, azt valakinek fel kell szednie. És nem dobja el az erdőben az ösvényen, vagy az út szélén.

 

Nagyné

 


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.01 másodperc
2,754,752 egyedi látogató