Virágültetés

rendezvényeinknews: ilyen_lett2.jpgFöldünket - és szükebb környezetünket - nem csak a vesszélyeshulladék-gyűjtéssel próbáljuk szebbé és élhetőbbé tenni, hanem virágültetéssel is, a nemrég kihelyezett - Ludányi Jenő által faragott falutábláknál. Úgy gondoltuk, ha már kaptunk ilyen szép táblákat, a környéke is szép legyen, virágot ültetünk.

Köszönetet kell mondanom Revák Józsefnek, aki már eddig is sokat tett a községünkért, és most is önzetlen segítségéről tett tanúbizonyságot - kaptunk tőle fát, amivel körbe rakhattuk az ágyásokat, hogy ne mossa el a virág alól a földet az eső, illetve, így sokkal mutatósabb is. Ezen kívül köszönetet kell mondjak Csontos Mihálynak, aki termőföldet vitetett a táblákhoz. Nem feledkezünk meg a közmunkásokról sem, mivel a munka oroszlán részét ők végezték el. Ásták, berakták szépen sorban a fákat. Az elültetett virág egy részét Egyesületünk tagjai hozták, másik részét vásároltuk, illetve Szórád József jóvoltából kaptuk.

Amint a képeken is látszik, szorgoskodtunk, hogy szép legyen a bevezető út mellett álló tábla környéke. Kérjük a hernádiakat, mindenki vigyázzon a virágágyásokra, hogy sokáig díszítse falunkat! Köszönjük!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.04 másodperc
1,595,264 egyedi látogató