Tövestől tépjük ki!

rendezvényeink Már hatodik éve, hogy elkezdtük a parlagfű ellen a küzdelmet. Meg kell jegyezzem, hogy minden évben csatlakoztunk az országos felhíváshoz, tavaly (2010) megnyertük a 4 milliós játszóteret is, amit majd az iskola udvarán fognak felállítani.

Ebben az évben az Községi Önkormányzat felhívásához  csatlakoztunk, és nemcsak gyűjtöttük másfél hétig a parlagfüvet, de július 2-án több zsáknyi parlagfűtől tisztítottuk meg a temetőt. Ez a szedési nap annyiból különbözött az eddigiektől, hogy most a fűkaszákat és az Környezetvédő és Faluszépítő Egyesület kistraktorját is  bevetettük.
Köszönet mindenkinek, aki részt vett ezen a napon.

Így sikerült megtisztítanunk 2 játszóteret, meg a Búcsú tér egy részét. De ezzel nem lesz vége az akciónak, mert továbbra is odafigyelünk, hogy ki nem tesz eleget annak a kötelezettségének, hogy rendben tartsa a portáját, és a kerítése és az út közötti területet.

Ettől az évtől már sokkal jobban büntetik az elhanyagolt telek tulajdonosokat, nem elsősorban az Önkormányzat, hanem a Földhivatal, meg a parlagfű kommandó.
Tehát kérek mindenkit, hogy figyeljen oda, és ne kelljen megbüntetni senkit sem.

Fényképek a galériában >>

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.02 másodperc
1,595,285 egyedi látogató